آموزش حذف موقت اکانت اینستاگرام

آموزش حذف موقت اکانت اینستاگرام

قبل از حذف موقت حساب اینستاگرام باید بدانید که:

با غیرفعال کردن اینستاگرام (به اصطلاح دی اکتیو کردن اینستاگرام) حساب شما در ظاهر پاک می شود و کسی دیگر نمی تواند حساب شما را ببینید. اما هر وقت که دلتان خواست می توانید حسابتان را برگردانید با تمام پست ها،نظرات،پسندها،… .

مرحله اول: اول از همه یک نفس عمیق بکشید 🙂 بعد در مرورگر سایت رسمی اینستاگرام را باز کنید.(لینک)

مرحله دوم: نام کاربری و رمز عبور حسابتان را وارد کنید و روی عبارت “Log in” کلیک کنید.

مرحله سوم: به آخر کار نزدیک می شویم 🙂 در این مرحله در قسمت “Why are you disabling your account” دلیلِ غیرفعال کردن و بستن اینستاگرامتان را انتخاب کنید. (هرچه دل تَنگت میخواهد بگو! خیلی این قسمت را جدی نگیرید :))

مرحله چهارم: بعد از انتخاب دلیل بستن اینستاگرم یک قسمت با مضمومِ “To continue , please re-enter your passwordd” برایتان ظاهر میشود. کافیست رمز اینستاگرامتان را برای بارِدیگر وارد کنید.

مرجله پنجم: حالا روی دکمه قرمز رنگ، که عبارت “Temporarily Disable Account” در آن نوشته شده کلیک کنید. بعد از آن یک پیغام ظاهر می شود؛ روی “Ok” کلیک کنید.

مرحله ششم: حالا اینستاگرام شما حذف شده است البته بهتر است بگوییم غیرفعال شده است.

فعال کردن حساب اینستاگرام بعد از حذف موقت: چند ساعت پس از غیرفعال کردن می توانید با وارد شدن به حسابتان دوباره حساب را فعال کنید.